Art-Stone

Korkealuokkaisilla CE-hyväksytyillä Art-Stone -kivijäljitelmillä verhoilet helposti lähes mitkä tahansa pinnat. Julkisivut, keittiöt, takat, saunat, sokkelit, portit, terassit… Vain mielikuvitus on rajana!

Art-Stone -kivijäljitelmät ovat aidon kiven näköisiä elementtejä ja ovat kevyen rakenteensa ansiosta helppoja asentaa sisälle tai ulos. Koulutetut jälleenmyyjät auttavat työn suunnittelussa, kiinnittämisessä ja sopivien työvälineiden valinnassa.

Lue lisää
Natural Stone

CE-hyväksytyt Natural Stone – aidot luonnonkivet soveltuvat lukuisiin eri tarkoituksiin uudis- ja korjausrakentamisessa. Esim. sisustukseen, takkoihin ja puutarhaan Natural Stone -kivet tuovat ainutlaatuista ja aitoa tunnelmaa.

Lue lisää
Saunaseinis

Saunaseiniksellä teet kiviseinän kiukaan taakse 15 minuutissa. Ja edullisesti. Ajattele, vartissa!

Kaikki mallit valmistettu luonnonkivestä.

Lue Lisää
Katajaseinis

Tuo eloa ja ilmettä kotiisi käsintehdyillä helposti asennettavilla katajaseiniksillä.

Vierekkäin sekä päällekkäin asennettavia katajaelementtejä voit käyttää joko katseenvangitsevana tehostepintana tai tyylikkäänä kokoseinän tunnelmanluojana.

Löylyhuoneen lämmössä KatajaSeinis luo tunnelmaa myös hurmaavalla katajantuoksulla.

Lue lisää
StoneVeener

Tiesitkö, että kivikin voi taipua?

CE-hyväksytty StoneVeener – Kiviviilu antaa sisustajan mielikuvituksen lentää, sillä se saa kivenkin taipumaan.

Kiven käyttäminen sisustuselementtinä eri muotoisille pinnoille ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Kiviviilu-sisustuskiven ansiosta voit vapaasti suunnitella sisustuksesi pinnat sellaisiksi kuin itse haluat, sisustuksesi suunnittelua ei ole enää rajoittamassa tavallisen luonnonkiven suuri paino ja joustamaton jäykkyys.

Lue lisää
Power Ozone

Otsoni on maailman toiseksi tehokkain hapetin, ja siksi sitä käytetään hyväksi puhdistuksessa ja hajujen poistossa. Otsonigeneraattorilla saat tehokkaasti eliminoitua savun, tupakan, tunkkaisuuden ym hajut.

Valmistamamme otsonigeneraattorit ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta hinnaltaan ne vastaavat kotikäyttöön tarkoitettuja otsonigeneraattoreita.

Lue lisää