Power Ozone

otsonigeneraattori

Otsoni on maailman toiseksi tehokkain hapetin, ja siksi sitä käytetään hyväksi puhdistuksessa ja hajujen poistossa. Otsonigeneraattorilla saat tehokkaasti eliminoitua savun, tupakan, tunkkaisuuden ym hajut.

Valmistamamme otsonigeneraattorit ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta hinnaltaan ne vastaavat kotikäyttöön tarkoitettuja otsonigeneraattoreita.

Power Ozone sarjan otsonigeneraattorit

Avaa tuote esite tästä.

Mallisto:

  • Power Ozone 2000
  • Power Ozone 3500
  • Power Ozone 5000

Koska otsonin ei tunkeudu kovinkaan syvälle materiaalista riippuen, hajun lähde tulee poistaa, muussa tapauksessa haju palautuu takaisin. Ihmeisiin ei otsoni generaattorikaan pysty. Esim, jos autossasi on tupakoitu, tulee auto siivota tupakan tumpeista ja tuhkasta ja pyyhkiä pinnat. Vasta tämän jälkeen laitetaan otsonigeneraattori autoon mahdollisimman korkealle. Mitä pidempään Otsonigeneraattori toimii, sen tehokkaammin hajut lähtee. Koska otsonia muodostetaan ympäröivästä hapesta, tulee esim ikkuna jättää raolleen, jotta laite saisi uutta happea.

Otsonigeneraattoreiden käyttökohteita ovat mm.

–       Auto puhdistus liikkeet

–       Eläin kuljetukset (ajoneuvon desifiointi)

–       Hotellit (tupakan savun ja tunkkaisuuden poisto)

–       Autokaupat

–       Rakentajat (savuvahingot tms korjaukset)

–       Linja-autot

–       Taksit

–       Veneet

–       Monet muut kohteet

Mallistossa on kolme eri teholuokan kannettavaa laitetta.

Power Ozone 2000 – Tuotto n. 2,0 g/h (2000 mg/h), riippuen ympäröivästä happipitoisuudesta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta. Power Ozone 2000 otsonigeneraattori soveltuu erinomaisesti mm ajoneuvojen, huoneiden sekä pienten huoneistojen otsonointiin.

Power Ozone 3500 – Tuotto n. 3,5 g/h (3500 mg/h), riippuen ympäröivästä happipitoisuudesta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta. Power Ozone 3500 otsonigeneraattori soveltuu erinomaisesti mm ajoneuvojen, huoneiden sekä keskikokoisten huoneistojen otsonointiin. Laite soveltuu myös pienten hallien tms tilojen otsonointiin.

Power Ozone 5000 – Tuotto n. 5,0 g/h (5000 mg/h), riippuen ympäröivästä happipitoisuudesta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta. Power Ozone 5000 otsonigeneraattori soveltuu erinomaisesti huoneiden sekä suurten huoneistojen otsonointiin. Laite soveltuu myös hallien tms tilojen otsonointiin.


Otsonigeneraattori tuottaa otsonia joko UV-valon tai erityisten koronalevyjen avulla. Power Ozone sarjan otsonigeneraattorit tuottavat otsonia ympäröivästä hapesta koronalevyjen avulla. Koska otsonin ”puoliutumisaika” on noin. 30min, loppujenlopuksi jäljelle jää ainoastaan happea. Otsonointi on siis ympäristöystävällinen tapa puhdistaa tilat. Myös luonto puhdistaa ilmaa otsonoinnin avulla. Tästä syystä ilma on raikas ukonilman jälkeen, sillä salaman iskut muodostavat otsonia.

Otsonoitavan tilan ilmankosteus tulisi olla alle 70% ja lämpötilan yli +10C. Mikäli ilmankosteus on korkea, otsoni generaattorin koronalevyn käyttöikä lyhenee. Mikäli lämpötila laskee, otsonigeneraattorin tuotto laskee myös. Tällöin otsonointiin menee enemmän aikaa. Koronalevy on vaihdettava kulutus osa. Power Ozone otsonigeneraattorin koronalevyn käyttöikä on jopa 3000 ja Power Ozone 3500 mallilla jopa 7000 tuntia riippuen olosuhteista. Mikäli ilmankosteus on suuri, käyttöikä laskee merkittävästi.

Ennen otsonointia tulee tilasta poistaa kaikki elolliset, mukaan lukien kasvit ja eläimet. Otsoni on haitallista hengitettynä ja tästä syystä otsonoitavassa tilassa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin haju on erittäin voimakas ja pistävä. Otsonoinnin päätteeksi tila tulee tuulettaa huolellisesti.

Power Ozone sarjan otsoonigeneraattoreilla on vuoden takuu. Takuu ei koske koronalevyä. Power Ozone 2000 otsonigeneraattori mukana tulee 3m verkkokaapeli. Power Ozone 3500 ja Power Ozone 5000 sarjan otsonigeneraattorin mukana tulee 5m verkkokaapeli.