StoneVeneer

stoneveneer

Tiesitkö, että kivikin voi taipua?

CE-hyväksytty StoneVeener – Kiviviilu antaa sisustajan mielikuvituksen lentää, sillä se saa kivenkin taipumaan.

Kiven käyttäminen sisustuselementtinä eri muotoisille pinnoille ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Kiviviilu-sisustuskiven ansiosta voit vapaasti suunnitella sisustuksesi pinnat sellaisiksi kuin itse haluat, sisustuksesi suunnittelua ei ole enää rajoittamassa tavallisen luonnonkiven suuri paino ja joustamaton jäykkyys.

Mitä Kiviviilu on?

StoneVeneer – Kiviviilu on aidosta luonnonkivestä valmistettua ohutta ja taipuisaa sisutuskiveä. Erikoisen kevyen materiaalinsa ansiosta se on viehättävä ja helppokäyttöinen sisustuselementti, jota voidaan käyttää melkeinpä missä tahansa. Kiviviilun valmistukseen on käytetty ohut kerros aitoa luonnon liuskekiveä, tehden siitä erittäin ohuen ja kevyen.

Mihin Kiviviilua voidaan käyttää?

Normaalin sisustuskiven käytön lisäksi StoneVeneer – Kiviviilua voidaan käyttää myös sellaisilla alueilla, jossa kiven käyttömahdollisuuksia ei ole aiemmin voitu huomioida. Kiviviilua on käytetty sisustuselementtinä esimerkiksi sisäseinissä, lattioissa, suihkuseinissä, pylväissä, keittiökaapistojen välitiloissa ja jopa ulkona talojen ulkoseinissä sekä sokkeleissa.

Voit liimata suoraan lasikuitutapetin päälle poistamatta entistä tapettia. 

Kylpyhuoneissa kiviviilu on laitettavissa suoraan kaakelin päälle. Ensin kannattaa kuitenkin tasoittaa laattojen saumat, jotta asennuspinta on sileä. Helppohoitoisuuden varmistamiseksi kiviviilupinta suositellaan käsiteltäväksi luonnonkiville tarkoitetulla suoja-aineella.

Mistä saan lisätietoa StoneVeneer – Kiviviilusta?

Lisätietoa StoneVeneer – Kiviviilusta saat luotettavilta ja ammattitaitoisilta jälleenmyyjiltämme, jotka ovat aina valmiina tarjoamaan asiantuntijan apua ja neuvoja. Löydä lähin jälleenmyyjäsi tästä.

Mallisto

stoneveneer_steel_copper

Steel Copper kupari

stoneveneer_steel_grey

Steel Gray harmaa

Huom! Kuvien ja tuotteiden välillä voi olla sävyeroja.

Käyttökohteet

Keittiöt

Olohuoneet

Liiketilat

Kylpyhuoneet

StoneVeener – Kiviviilu antaa sisustajan mielikuvituksen lentää, sillä se saa kivenkin taipumaan. Kiviviilu on sisustuskivi, joka on yhtä ohutta kuin pahvi, kevyttä kuin vaneri ja taipuisaa kuin muovilevy. Kiven käyttäminen sisustuselementtinä eri muotoisille pinnoille ei koskaan ennen ole ollut näin helppoa. 

Kiviviilu-sisustuskiven ansiosta voit vapaasti suunnitella sisustuksesi pinnat niin kuin itse haluat. Sen avulla voit tehdä kivipintoja sellaisiin paikkoihin, jossa kiven käytön mahdollisuuksia ei ole aiemmin voitu huomioida. Koska Kiviviilu on valmistettu kevyestä ja taipuisasta materiaalista, sitä on helpompi ja yksinkertaisempi käyttää kuin tavallista sisustuskiveä.

StoneVeneer – Kiviviilua on käytetty tuomaan ilmettä sisustukseen mm. huoneiden sisäseinissä, erilaisissa pylväissä, keittiökaapistojen välitiloissa ja jopa ulkona talojen ulkoseinissä sekä sokkeleissa. Sen taipuisan ja ohuen ulkomuodon ansiosta sitä voidaan käyttää sekä tasaisilla että kaarevilla alustoilla.

Helppo käsitellä ja asentaa

StoneVeneer – Kiviviilu on helppo käsitellä ja asentaa. Se on valmistettu ohuesta luonnonliuskekivestä, jonka tukena on vettähylkivä erikoismenetelmin asennettu lasikuitutyyppinen levy. Voit asentaa Kiviviilu-sisustuskiven useimmille pinnoille, esimerkiksi MDF-kuitulevyille, HDF-puukuitulevyille, Styrox-vaahtolevyille, melamiinilevyille, betonipinnoille, tiilipinnoille, laastirapatuille seinille, kipsipinnoille, vanerilevyille ja muovipinnoille. Sen liimaaminen onnistuu mm. useimmilla rakennusteollisuudessa käytettävillä liimoilla. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Kiviviilusta viehättävän ja helppokäyttöisen sisustuskiven.

Ympäristöystävällinen valinta

Valitsemalla StoneVeneer – Kiviviilun, teet ympäristöystävällisen valinnan. Se on kevyempää kuin normaali luonnonkivi, joten sen kuljettaminen on edullisempaa muihin materiaaleihin verrattuna. Kiviviilu on niin kevyttä, että voit tilata sitä suurempia eriä samalla hintaa kuin normaalia luonnonkiveä. Jo Kiviviilun suunnittelussa on otettu ympäristö huomioon, sillä sen valmistukseen on käytetty vain tarvittava määrä liuskekiveä eikä turhaa jätettä näin ollen ole syntynyt.